Foto: Lennart Roos/Endre IF
Endre IF

”Vinna ett SM-guld med Endre IF och ta en plats i VM-truppen 2019”

Landslagsaktuella målvakten Sophia Lundmark förlänger med Endre.

Målvakten Sophia Lundmark som är högaktuell att ta över i landslaget efter att båda VM-målvakterna Sara Hjorting och Emelie Frisk bestämt sig för att slutat har skrivit på ett nytt kontrakt med Endre. Det nya kontraktet är på två år.

– Jag har sedan jag kom till Endre IF gjort en stor resa, både i mitt målvaktsspel och i min roll i laget, och är nu redo för en ny satsning med högre mål än tidigare. Jag brinner för innebandyn och känner att jag har mer att ge, de två stora målen framöver är att vinna ett SM-guld med Endre IF och ta en plats i VM-truppen 2019. Jag är väl medveten om att det kommer krävas hårt jobb för att nå dit men i Endre IF har jag alla förutsättningar jag behöver för att fortsätta utvecklas och nå mina mål. Samtidigt trivs jag otroligt bra i föreningen och valet att stanna i klubben var självklart för mig, säger Lundmark i ett pressmeddelande.

En viktig förlängning för Endre.

Vi är oerhört glada att i ett så här tidigt skede kunna förlänga med en av ligans absolut bästa målvakter. Sophia utvecklas ständigt och det har varit en häftig resa att få följa henne från RIG till att bli en stabil SSL-målvakt i Endre IF. I Sophia får vi en otroligt lojal, ambitiös och målmedveten spelare som tar stort ansvar både på och utanför planen, hon är en mycket god representant för klubben. Det ska bli väldigt spännande att följa Sophias fortsatta satsning med Endre IF och mot VM 2019, kommentar Eva Didriksson, Endres sportkommitté.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar