Foto: Lennart Roos
Endre IF

Nyckelspelare förlänger med Endre

Endre fortsätter att skriva nya kontrakt med nyckelspelare. Senast att förlänga är landslagsmeriterade Anna Moberg.

I förra veckan förlängde Elin Roos sin kontrakt med Endre. Idag meddelar föreningen att även nästa nyckelspelare har valt att förlänga. Nämligen landslagsmeriterade Anna Moberg som har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till 2020.

– Det var ingen större tvekan att förlänga med Endre IF, det finns inte någon annan klubb jag hellre vill spela för. Det innebandy-intresse som finns här på ön är fantastiskt och det är grymt att få spela inför SSL:s bästa publik i Ica Maxi Arena, säger Moberg i ett pressmeddelande.

Moberg som med det nya kontraktet vill ta ytterligare kliv i sin utveckling.

– Jag känner att jag har mer att ge och kan i Endre IF ta ytterligare kliv både som innebandyspelare och som människa. Mina mål kommande år är att ta SM-guld med klubben, men jag vill även slå mig in i landslaget på riktigt och ta en plats i VM-truppen 2019. Jag trivs jättebra på ön och i laget, så det känns skönt att redan nu ha skrivit på för ytterligare 2 år.

Den här säsongen har 24-åriga Moberg än så länge gjort 14 mål och 8 assist på de inledande 15 matcherna. Moberg var även reserv till VM i Bratislava och är viktigt förlängning för Endre.

– Anna har vuxit till en viktig nyckelspelare i truppen och en grym lirare i SSL, självklart var det högsta prioritet att kunna förlänga med henne. Hon är en fantastisk poänggörare och har en härlig attityd på planen som kan avgöra matcher åt oss. Hon har fått känna på landslagsspel vilket gör att hon känns väldigt motiverad att ta nästa steg – både i sin egen utveckling men även med Endre IF, säger Jonas Åström, Endres sportkommitté.

LÄS MER: Elin Roos förlänger med Endre 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar