Foto: Idrottsfoto
IBK Dalen

Dalen lånar från konkurrenten

Dalen förstärker truppen i avslutningen av säsongen och lånar in spelare från konkurrenten IKSU

Serieelvan IBK Dalen förstärker truppen i avslutningen av säsongen och lånar in Agnas Holmgren från seriekonkurrenten och stadsrivalen IKSU.

– Det har gått väldigt fort så jag har inte riktigt hunnit landa än men jag har blivit välkomnad men öppna armar och det är jag väldigt tacksam över. Det verkar vara en härlig stämning i laget och jag är verkligen supertaggad, säger Holmgren till Dalens hemsida.

19-åriga Holmgren har den här säsongen varit med på 3 av IKSU:s matcher i SSL. Hon var även med och vann guld i Champions Cup. Mest speltid har hon fått i IKSU Ungdom i Allsvenskan där det blivit 1 mål och 2 assist på 9 matchar. Nu avslutas alltså säsongen i Dalen där hon finns med till helgens match mot Jönköping.

– Jag tror att jag kommer tillföra mycket med min fart under fötterna samt kämparglöd på både träning som match. samt kämparglöd på både träning som match. Som spelare är jag explosiv, brytningssäker och ettrig.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar