Foto: Lennart Roos
Endre IF

Tungt skadebesked för Sara Steen

Endres Sara Steen har efter operationen fått besked om att hon missar resten av säsongen.

Det var i helgens match mot Warberg som Endres landslagsspelare Sara Steen skadade handen i slutet av den andra perioden. Hon blev kvar i Warberg under natten för undersökning och nu är skadestatus fastställd för Steen. Under måndagen träffade Steen en handspecialist som fastställde att skadan är en spricka i trapetsbenet och dessutom ligger ytterligare ett ben snett i handen vilket Endre meddelade på sin hemsida.

Under tisdagen var Steen i Stockholm för operation och efter den står klart att Endres stora stjärna och nyckelspelare missar resten av säsongen. Läkarna har häftat ihop ett ben i handen som låg snett och dessutom hade senor slitits av. Nu väntar 6 veckor med gips och därefter 6 veckor med skena innan Steen kan börja med rehab. Inget mer spel den här säsongen och totalt sett räknar Endre med att hon blir borta 3-4 månader.

-Ja, just nu känner jag mig väldigt ledsen. Det känns så orättvist. Så många pass man tränat för att få spela ett slutspel gör att allt känns hopplöst just nu. Men jag försöker köpa läget och jag ska verkligen bidra till laget ändå. Jag ska peppa och pusha dem så mycket jag bara kan. Jag tror på detta lag till 100 procent, kommenterar Steen till Innebandymagzinet.se 

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar