Foto: Adam Troy/Per Wiklund
SSL-Herr

Storvretas sportchef uppsagd

Storvreta har sagt upp sin sportchef Kim Knudsen.

Serieledande Storvreta IBK som igår vann över Pixbo med 11-8 har som en del i en omorganisation sagt upp sin sportchef Kim Knudsen. Knudsen som varit arbetsbefriad från sin tjänst som sportchef i två månader sägs upp på grund av arbetsbrist vilket Uppsala Nya Tidning rapporterar. Förra säsongens miljonförlust är också en del i uppsägningen och Knudsens arbetsuppgifter kommer att fördelas ut.

– Just nu har vi spridit ut de uppgifterna på styrelsen. Det ekonomiska läget vi är i gör att vi måste ta bort tjänster för att spara pengar, säger Storvretas ordförande Ededahl till Uppsala Nya Tidning. 

Förändringen är en del i en större omorganisation som Storvreta gör för att komma på rätsida med ekonomin.

Knudsen kom till Storvreta 2012 och har under sina år som sportchef bland annat varit med och vunnit SM-guld. Han har även varit en aktiv sportchef på transfermarknaden bara den här säsongen värvades Tobias Gustafsson, Valdemar Ahlroth och Filip Stenmark.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar