Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Uppgifter: Landslagskaptenen till Falun

Enligt obekräftade uppgifter till Expressen är det Johan Samuelsson som kommer presenteras som Faluns värvning imorgon torsdag.

Falun kommer under torsdagen att presentera en av föreningens största nyförvärv någonsin. Enligt Expressen är nyförvärvet landslagets lagkapten Johan Samuelsson som vänder hem till Sverige efter två säsonger i Schweiz. Filip Nordqvist i Faluns sportgrupp dementerar uppgifter och hänvisar till torsdagens livesändning när en ny spelare ska presenteras.

– Vi kommer presentera en spelare i morgon, men jag kan inte bekräfta något, säger Nordkvist till Expressen.

Enligt uppgifter till oss på ibnytt.se har Filip Nordkvist setts till i Bern under dagen vilket kan tyda på att han är på plats för att få en påskrift med just Samuelsson. Om det blir Samuelsson återstår att se när Falun vid 16:30 på torsdagen kommer livesända en presskonferens med den nya spelare.

När Faluns tränare Thomas Brottman i förra veckan fick önska ett ny spelare till Falun var det just Johan Samuelsson som han lyfte fram.

– Skulle jag få välja så skulle vi värva Johan Samuelsson, han skulle passa bra in hos oss, sa Brottman då till IBnytt.se

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar