Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Forward förlänger med Växjö

Den unge forwarden Karl-Johan Ahlroth förlänger med Växjö Vipers.

Växjö Vipers som de senaste veckorna förlängt med både Jesper Sankell och Magnus Jansson har säkrat upp ytterligare en spelare för framtiden. Det är den unge forwarden Karl-Johan Ahlroth som skrivit på för ytterligare två år med Växjö

– ”Jojjo” har alla förutsättningar att bli en av de allra bästa. Han har en enorm vilja att ta sig till toppen och jag tror han har alla redskap som krävs säger Niklas Nordén, tränare Växjö Vipers till Växjös hemsida.

21-årige Ahlroth har den här säsongen tagit ytterligare kliv i sin utveckling och poängskörd. Förra säsongen gjordes 13 mål och 8 assist i seriespelet. Den här säsongen har det han gjort 21 mål och 8 assist och då återstår fortfarande fem matcher. Med det är han den tredje bästa poängplockaren i Växjö.

LÄS MER: Sankell förlänger med Växjö: ”Jag vill tillbaka till SM-final”

LÄS MER: Jansson hoppas på nya framgångar med Växjö 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar