Foto: Per Wiklund/Arkivfoto
IBF Falun

Stort intresse när Falun ska presentera nyförvärv

Det är stort intresse i Falun när IBF Falun i eftermiddag ska presentera en ny spelare till nästa säsong.

Svenska mästarna Falun kommer i eftermiddag att presentera en ny spelare till nästa säsong. En spelare som föreningen själva beskriver som en av de största värvningarna genom all tider. Intresset vem som är den nya spelare är stort i Flaun och enligt uppgifter så har fleratalet Falunsupportrar ringt in till Faluns kansli för att veta mer om spelaren och spelarpresentationen. En presentation som kommer ske på Faluns facebooksida.

Intresset för IBF Falun är stort vilket deras publiksnitt på 1 850 personer vittnar om. Spekulationer pågår i staden och framförallt har flertalet pensionärer som inte har facebook ringt in till kansliet och varit nyfikna till om det finns någon möjlighet för dem att följa sändningen.

Vem det är som presenteras återstår fortfarande att se. När Faluns tränare Thomas Brottman i förra veckan fick önska spelare så var svaret:

– Skulle jag få välja så skulle vi värva Johan Samuelsson, han skulle passa bra in hos oss, sa Brottman då.

Alexander Galante Carlström hade ett annat önskemål högst upp på listan.

– Det vore kul att spela med Nico Salo. Jag gillar det jag sett av honom, både när vi mött Helsingborg och framförallt i det finska landslaget. En spelskicklig två-vägscenter som skulle ge oss ännu mer kvalité i truppen, sa Galante Carlström.

Presentationen går att se på Faluns facebooksida och startar 16:30.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar