Foto: Per Wiklund
Allsvenskan

Pixbospelare i Warberg på dubbellicens

I dagens Allsvenskan möte mellan Karlstad och Warberg har Warberg förstärkt laget med en dubbellicens från SSL-laget Pixbo Wallenstam.

När serieledande i Allsvenskan Södra Warberg ikväll möter Karlstad på bortaplan så är Pixbospelaren Tom Carlsson medskriven i laguppställningen. Carlsson som utan att officiellt presenterats har skrivit en dubbellicens med Warberg.

19-årige Tom Carlsson har den säsongen mestadels spelat matcher med Pixbos SSL-lag där han gjort 3 mål och 2 assist. Utöver det har han även spelat med Pixbos lag i division 1 där han gjort 6 mål och 1 assist på 6 matcher. Nu står det alltså klart att han förstärker Warberg på en dubbellicens. I Warbergs laguppställning är även Anton Birgersson tillbaka som eventuellt kommer att få speltid.

– En fysisk match. Kommer vara mycket känslor och fin innebandy. Kongstad bjuder på lite innebandygodis och Jesper gör sitt första hattrick, säger Warbergs Daniel Gunnarsson om matchen till Warbergs hemsida.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar