Foto: Adam Troy
SSL-Herr

Kaptenen förlänger med Storvreta

Storvreta förlänger med lagkapten Mattias Samuelsson.

Serieledande Storvreta har gjort klart med en viktig påskrift på ett nytt kontrakt. Det är landslagsbacken tillika Storvretas lagkapten Mattias Samuelsson som blir i klubben ytterligare 1 år.

— Vi är jätteglada att Mattias väljer att fortsätta sin framgångsrika innebandykarriär hos oss i Storvreta. Mattias är en kugge i vårt lagbygge inför nästa år, säger Johan Carlström från Storvreta IBKs styrelse i ett pressmeddelande.

Mattias Samuelsson har spelat i Storvreta sedan säsongen 2005/06 då han anslöt från Åkersberga. Under dessa säsonger har han vunnit fyra SM-guld och tre guld i Champions Cup. Dessutom har han i många år varit bofast i landslaget där han är den spelare som har spelat flest (111) landskamper genom alla tider.

— Det var naturligt för mig att förlänga med Storvreta. Jag vill spela i en klubb som alltid spelar för att vinna nya titlar. Jag ser verkligen fram emot kommande slutspel och nästa säsong, säger Mattias Samuelsson.

Foto: Per Wiklund

Foto: Per Wiklund

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar