Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Warbergstjärnan förlänger

Inför Warbergs match mot Craftstaden skrev lagets bästa poänggörare på nytt kontrakt.

Serieledarna i Allsvenskan Södra Warberg IC vann under söndagen med 7-6 i förlängning över Craftstaden i en match där Anton Birgersson gjorde hattrick. Glädjande för Warberg var förutom segern att lagets bästa poänggörare Mattias Kongstad inför matchen skrev ett nytt kontrakt med klubben.

Mattias Kongstad är en pålitlig poängspelare i Warberg. Den här säsongen har jag gjort 28 mål och 32 assist vilket placerar honom tvåa i poängligan i Allsvenskan Södra. Förra säsongen i SSL gjorde Kongstad 23 mål och 14 assist i det Warberg som då åkte ur SSL. Med två matcher kvar av säsongen ser det ljust ut för att Warberg åter ska ha chans att spela i SSL. Med 42 poäng, 5 före Karlstad som i nuläget ligger utanför SSL-kval har Warberg goda möjligheter att nå SSL-kval. Kvar att möta är jumbon Åstorp/Kvidinge och Visby.

Det nya kontraktet med Warberg är skrivet på ytterligare två år.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar