Foto: Lennart Roos
#ibsilly

Norska stjärnan förlänger med Endre

Norska stjärnan Karen Farnes förlänger med Endre IF i ytterligare ett år.

Den norska lagkaptenen Karen Farnes som är inne på sin femte säsong i Endre har skrivit på för ytterligare ett år på Gotland.

— Jag förlänger med Endre IF för att jag är fixerad vid tanken att vinna ett SM-guld med klubben. Jag vill ge mig själv ytterligare en chans att nå det målet och att få uppleva det under min karriär. Med alla mjuka handleder och grymma lirare som har hittills har förlängt med Endre IF så känner jag att det även behövs någon som täcker skott, springer i oändlighet och gärna står längst fram när vi ska bege oss ut i krig. Jag känner dessutom att så länge mina handleder blir mjukare och mjukare för varje dag som går så finns glädjen och möjligheten att fortfarande utvecklas hos Endre IF, säger Karen Farnes i ett pressmeddelande.

Karen Farnes som framförallt har sin främsta kvalitéer i det defensiva spelet har den här säsongen gjort 4 mål och 5 assist. Hon närmar sig även att bli meste landslagsspelare i Norge där

Att få ha Karen i laget ännu en säsong känns väldigt bra. Hon är en spelare som alltid går ut och visar vägen och har en förmåga att växa i de riktigt tuffa matcherna. Hon är en kulturbärare i klubben och en klok spelare som tar täten och visar en föredömlig inställning till sin elitsatsning. En viktig kugge som alltid, oavsett vad, går all-in i det hon tar sig för, säger Jonas Åström från Endres sportkommitté och utvecklar:

— De senaste säsongerna har hon växt in i en roll som är få förunnat att ha i ett lag, med sin grymma fysik och arbetskapacitet gör hon sina medspelare ännu bättre och livet surt för många motståndare. Sportkommittén ser fram emot ännu en säsong med Karen i truppen.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar