#ibsilly

Fyra spelare förlänger med Västerås Rönnby

Ligasexan Västerås Rönnby har förlängt med fyra spelare.

Västerås Rönnby har säkrat upp med flera nyckelspelare till kommande säsonger. Det är landslagsaktuella Jonna Sjöberg, lagkapten Elin Björkman samt Sofia Olander och Jennifer Lindholm som har skrivit på för ytterligare två år.

— Stämningen i SSL-truppen är god inför kommande slutspel samtidigt som sportgruppen tar höjd för nästa säsong. Det är trevligt att långt innan säsongen är över signera med fyra riktigt bra spelare och karaktärer. Jonna Sjöbergs, Elin Björkmans, Sofia Olanders och Jennifer Lindholms tvåårskontrakt ger positiva signaler för framtiden, säger föreningens ordförande Hannu Högberg i ett pressmeddelande.

Av de fyra nya kontrakten så står förlängningen med Jonna Sjöberg ut. Sjöberg var högaktuell för VM-truppen till VM i Bratislava men fick lämna återbud till EFT vilket var sista turneringen inför VM och tappade därmed sin eventuella landslagsplats. Den här säsongen har Sjöberg gjort 8 mål och 5 assist för Västerås Rönnby som den här säsongen smugit med bakom topp 5 lagen och ligger sexa med tre omgångar kvar. Två poäng från Täby som ligger på fjärdeplats.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar