Foto: Per Wiklund
SSL-Herr

”Känns på förhand som den mest öppna kvartsfinalen”

I samband med att slutspelet börjar intensifierar Sportkanalen och CMore.se sina sändningar. Nu står det klart vilken match som sänds på torsdag.

Under lördagen valdes slutspelslagen i herrarnas SSL och valen föll som följer:

Storvreta-Helsingborg
Falun-Dalen
Pixbo Wallenstam-Mullsjö
Linköping-Växjö

I samband med att både herrarna och damerna går in i slutspel intensifiera Sportkanalen och CMore sina sändningar. Första match att bli en TV-match är torsdagens match mellan Linköping och Växjö.

— Vilken matchserie. Det känns på förhand som den mest öppna kvartsfinalen. Det känns dessutom som att det kan bli grinigt, känslofyllt och underhållande. För min del får det gärna bli alla tre, säger Lars Lindberg som kommentera matchen.

Det finns i den matchen flera potentiella dueller både på och utanför planen.

— Johan Astbrandt mot Niklas Norden med några meter mellan båsen känns spännande på förhand. Att få se Johan Roos jaga efter Matej Jendrisak i ett sarghörn kan ju bara inte gå fel. Antimateria har mindre energi än den närkampen.

Hur känns det att slutspelet nu startar? 

— Riktigt kul att slutspelet drar igång. Det har känts långt borta, men efter Mullsjö-Storvreta har jag inte kunnat vänta. Let the games begin, säger Lindberg.

Vid sin sida kommer Lars Lindberg under slutspelet på herrsidan växla mellan expertkommentatorerna Kimmo Eskelinen och Patrik Åman. För damernas återstår fortfarande en match innan deras slutspel startar. Där kommer Lindberg ha sällskap av expertkommentator Anna Jakobsson.

LÄS MER: Så här motiverar lagen sina val av motståndare

LÄS MER: Niklas Nordén: ”Linköping är ett lag som vi gillar att möta” 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar