Foto: Albin Skur
#ibsilly

KLART: Endres första nyförvärv till nästa säsong

Endre har gjort klart med sitt första nyförvärv till nästa säsong.

Poängstarka Maja Liljeroth senast i Linköping och Sirius blir Endres första nyförvärv till nästa säsongen. Liljeroth har skrivit på för 3 år med Endre.

— Jag har fått ett jättebra intryck av Endre IF och föreningen har lika höga ambitioner som jag har. Att få chansen att komma till ett av topplagen i SSL sporrar mig till att bli en ännu bättre innebandyspelare och jag vill vara med och bidra på alla sätt jag kan. Jag är en vinnarskalle ut i fingerspetsarna och älskar att tävla oavsett om det är träning eller match. säger Liljeroth i ett pressmeddelande.

PÅ 70 matcher i SSL har Liljeroth gjort 53 mål och 21 assist.

— Jag tycker om att använda mitt skott och lägger ner hårt arbete över hela banan för att komma i bra lägen för att göra mål. Jag kommer även att bidra med mycket energi både på och utanför planen och jag ser fram emot att få vara med och lyfta Endre IF mot nästa nivå.

Endre själva är såklart glada att göra klart med första nyförvärvet till nästa säsong. Nu förstärks truppen med en rightforward vilket har saknats.

— Det känns väldigt roligt att vi redan nu gjort klart med det första nyförvärvet för nästa säsong. Maja är en spelare vi har haft ögonen på sedan några år tillbaka och är en spelartyp som kommer passa bra in i vår trupp. Hon är en rightforward som har sina spetskvalitéer i avsluten, en spelartyp vi saknat de senaste säsongerna. Hon kommer kunna bidra med att vi blir ännu giftigare i anfallsspelet kommande säsonger. Maja är en ambitiös spelare som har tydliga mål med vad hon vill med sin innebandy. Endre IF och Maja ser fram emot en flytt till ön inom en snar framtid, kommentar Jonas Åström, sportkommittén i Endre.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar