IBF Falun

TV: Se situationen som Johansson anmäls för

Emil Johansson anmäls till Juridiska Nämnden efter den här situationen.

Under söndagen rapporterade Dalen in en situation med kvartsfinalmotståndaren Faluns Emil Johansson till videogranskningsgruppen. Videogranskningsgruppen har i sin tur anmält situationen vidare till Juridiska Nämnden och ett beslut om avstängning eller friande kommer att komma tidigast tisdag 20:e mars. Dalen själva vill inte kommentera rapporteringen ytterligare men enligt våra uppgifter gäller anmälan en situation i början av den andra perioden vilken går att se i spelaren ovan. Dalens Lukas Harnesk utvisas då två minuter för slag mot Faluns målvakt Johan Rehn och i samband med att Faluns Emil Johansson springer hem så skapas en duell med Harnesk som tar sig för huvudet. Situationen är rapporterad och nu även anmäld.

Emil Johansson själv vill inte kommentera situationen innan kvällens kvartsfinalmöte och har till tisdag förmiddag på sig att lämna in ett yttrande till Juridiska Nämnden.

”Detta ärende avseende Emil Johansson är anmält till bestraffning för avgörande av Juridiska nämnden. Den anmälde har i enlighet med slutspelsöverenskommelsen en yttrandetid t.o.m. tisdag 20 mars”, skriver Svenska Innebandyförbundet på innebandy.se 

LÄS MER: Beslut från Juridiska Nämnden angående anmälan på Emil Johansson

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar