Foto: Warberg IC
Allsvenskan

Göransson förlänger med Warberg: ”En enorm revanschlust”

Kent Göransson fortsätter som tränare i Warberg.

Kent Göransson tog över Warberg efter degraderingen från SSL. Den första säsongen blev det serieseger. I kvalet blev dock Lindås för tuffa och Warberg spelar i allsvenskan även nästa år. Nu står det klart att Kent Göransson fortsätter att leda Warberg i försöket att ta sig tillbaka till SSL.

— I den besvikelse som blir efter en förlust så skapas också en enorm revanschlust. Nu kommer jag tillsammans med ”Bagarn” få möjligheter att under ytterligare två år skapa det nya Warberg. Att få se den utveckling som vi haft med vår trupp under säsongen, dels som spelare men inte minst som människor vill jag vara en del av. Jag ser det som min stora passion i uppdraget att göra alla spelare lite bättre för att kunna ta Warberg till nästa steg, säger Göransson i ett pressmeddelande.

Det nya kontraktet är skrivet på 2 år.

— Att vi lyckas knyta upp Kent som huvudtränare för de kommande två säsongerna känns mycket bra. Vi tycker det är viktigt med en kontinuitet i ledarstaben eftersom vi är mitt inne i en förändringsprocess, som vi vet tar tid. Kent, ”Bagarn” och övrig ledarstab har gjort ett grymt arbete med gruppen denna säsong, och verkligen satt en stämpel på ”det nya Warberg”. Från vårt håll var det givet att vi ville se en fortsättning med Kent och ”Bagarn”. Dessa två kompletterar varandra väldigt bra, och har uttryckt en stor hunger att få fortsätta detta bygge, avslutar Eskelinen.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar