Foto: Adam Troy
#ibsilly

Victor Andersson förlänger med Storvreta

Victor Andersson förlänger med Storvreta.

Storvreta IBK och Victor Andersson har kommit överens om ett nytt 1-årskontrakt. Det nya kontraktet innebär att den spelskickliga 27-årige centern kommer göra sin tionde raka säsong i Storvreta 2018/2019.

− Det är med stor glädje vi kan meddela att Victor spelar i den röda tröjan även nästa år. Victor har med sin spelskicklighet och med sina 23 poäng varit en viktig kugge i årets Storvreta säger Johan Carlström från Storvreta IBKs styrelse i ett pressmeddelande.

Storvreta beskriver Andersson som en riktig kulturbärare i klubben. 

— Efter en hel del övervägande kändes det självklart att spela minst ett år till. Jag gillar det vi har påbörjat med den truppen vi har och jag vill alltid vara med om att spela om titlar säger Victor Andersson.

Nästa säsong kommer Andersson ha en ny tränare i form av Andreas Harnesk.

− Vad gäller den nya tränaren har jag aldrig träffat honom, men har hört gott om honom. Ska bli intressant med en ny tränare och få se vilken typ av filosofi han har kring innebandyn, men jag hoppas och tror att det blir bra, säger Victor Andersson.

Andersson som mestadels spelar center har den här säsongen gjort 14 mål och 9 assist. 14 mål som är nytt rekord för Andersson under en säsong.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar