Foto: Björn Sandberg
#ibsilly

Kaptenen stannar i Warberg – siktar på slutspel

Warberg lagkapten Camilla Halldén har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben.

Warberg klarade återigen nytt SSL-kontrakt efter att har avslutat säsongen starkt. I samband säsongens sista match som Warberg vann över Karlstad skrev lagkapten Camilla Halldén på ett nytt tvåårsavtal.

—  Jag trivs väldigt bra i föreningen och innebandykulturen är fantastisk i Varberg. Sen ville jag givetvis vara med och fortsätta på den resa som vi påbörjat med damlaget. Mina förhoppningar är att vi ska kunna ta nästa kliv med laget och bli ett etablerat slutspelslag i SSL. Det vet jag också att föreningen vill vara med och stötta vilket var viktigt i mitt val av att fortsätta, säger Halldén till Warbergs hemsida. 

Warberg hade en tung höst och fick ordning på spelet efter tränarbytet till Mikael Nilsson. Till slut blev det hela 8 poängs marginal ner till nedflyttning och Warberg var närmare slutspel, bara 6 poäng ifrån Malmö.

— Vi hade en tung höst där vi visserligen spelade jämt med många lag men vi radade upp uddamålsförluster. Det kändes som att vi saknade något och att vi inte fick till det där lilla extra i vårt spel som krävs för att vinna matcher och plocka poäng. Efter en tung höst gjorde vi sedan vissa förändringar som ledde till att vi vände den negativa trenden och istället började vinna matcher.

Efter två raka säsonger i SSL vill Halldén att Warberg ska vara med och utmana om slutspel.

— Jag tycker definitivt att målet nästa säsong ska vara slutspel. Det är anledningen till att jag vill satsa vidare. Nu har vi spelat två säsonger i SSL och det är dags att slåss om placeringarna högre upp i tabellen.

26-åriga Halldén gjorde den här säsongen 14 mål och 6 assist.

— Jag vill få ett bättre skott och bli mer målfarlig. Sen kommer jag också jobba hårt med fysiken för att bli mer uthållig och snabbare på plan, säger Halldén.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar