Foto: Per Wiklund
SSL-Herr

”Det gör fruktansvärt ont”

Valdemar Ahlroth närmar sig spel efter fotskadan.

Valdemar Ahlroth skadade foten i kvartsfinalserien mot Helsingborg och missade flera matcher. Nu kommer ett glädjande besked för Storvreta då Ahlroth är tillbaka i träning och räknar med spel mot Mullsjö.

— Jag är tillbaka i träning och gör så gott jag kan. Försöker springa så mycket som möjligt på foten för att komma tillbaka. Jag kommer nog spela mot Mullsjö, men frågan är vilken match jag kommer tillbaka, om det är första andra eller tredje, säger Valdemar Ahlroth till Storvreta. 

Det blir dock spel med smärta.

— Det gör fruktansvärt ont men med tejp och lite alvedon ska det gå att spela.

Semifinalerna mot Mullsjö inleds på tisdag nästa vecka. Ett motstånd som Ahlroth gillar.

— Det kommer bli fruktansvärt kul. Vi är väldigt glada att det blev Mullsjö. Det är alltid kul att spela slutspel och extra kul att det blev Mullsjö. Vi är laddade och vi vill till Globen så det är full fart, säger Ahlroth.

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar