Foto: Juha Käenmäki
IKSU

IKSU tror på 3-0 i matcher

Självsäkert IKSU inför semifinalerna mot Pixbo.

Efter att Pixbo Wallenstam vann över Rönnby står det klart att en av de två semifinalerna blir IKSU mot Pixbo. Ett IKSU där tränare Magnus Norrman tror på seger med 3-0 i matcher.

— Jag känner att vi är starka i och tror på laget, så jag har sagt att vi vinner med 3-0 även i semifinalen, den sjunde matchen i slutspelet gör vi i Globen, säger Norrman till Västerbottens-Kuriren. 

Ett självsäkert uttalande.

— Jag tror på laget och då kan jag inte gärna gå ut och säga att vi ska förlora. Visst kan det bli en tuff serie mot Pixbo, men vi har bra statistik mot dom och känslan är bra, säger Magnus Norrman.

När IKSU förra säsongen vann guld mötte de även då Pixbo i semifinal. Då vann IKSU med 3-1 i matcher med resultaten 6-2, 2-4 4-5 och 3-2 efter förlängning. I årets serie vann IKSU med 8-6 hemma och 6-1 borta.

– Vi har varit förberedda på Pixbo sedan dag ett, jag trodde att de skulle ha det lättare i sin kvartsfinal, men Rönnby gjorde det bra så det blev en tajt serie. I sista matchen var det bra av Pixbo att avgöra borta.

Första semifinalen spelas den 6/4 hemma klockan 18:30.

LÄS MER: Så här spelas semifinalerna 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar