Foto: Idrottsfoto
#ibsilly

”Jag är helt säker på att vi har något stort på gång”

Warberg målvakt Tobias Jernsand fortsätter i klubben.

Målvakten Tobias Jernsand med fyra a-lagssäsonger i Warberg har skrivit på ett nytt kontrakt med Warberg. Det nya kontraktet är på ytterligare två säsonger.

— Mycket viktigt så klart! ”Tobbe” är en riktig kravställare i gruppen som alltid är väl förberedd och gör sitt jobb till 100%. Hans närvaro på träning och match är underbar att se och jag är riktigt glad att han vill fortsätta i Warberg, säger Warbergs sportchef Kimmo Eskelinen till Warbergs hemsida och fortsätter:

— Han är dessutom bara 22 år, och kommer under ledning av vår målvaktstränare Peter Sjögren utvecklas ytterligare närmsta säsongerna, avslutar Eskelinen.

22-årige Jernsand ser fram emot att vara med resan att försöka få upp Warberg i SSL.

— Valet om att stanna i Warberg var aldrig svårt för min del, resan vi påbörjat med denna gruppen är något alldeles speciellt. Så kul som jag/vi haft iår har jag aldrig haft tidigare och därav var det en självklarhet för mig att förlänga med ytterligare två år. Denna resan vill man vara med på och jag är helt säker på att vi har något stort på gång, säger Jernsand och fortsätter:

— Sen när man spelar inför en så fantastisk publik som vi har i Warberg blir valet ännu enklare att stanna. De bär oss fram i matcherna och jag hoppas dom är lika taggade som jag på framtiden

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar