Foto: Per Wiklund
SSL-Herr

”Jag måste vara historiens mest överbetalda innebandyspelare”

1+1 av Alexander Rudd efter den första perioden i första semifinalen mot Mullsjö. Rudd som inför matchen bestämt sig.

Semifinalserien mellan Storvreta och Mullsjö är igång. I den första matchen som pågår under tisdagskvällen fick Storvretas Alexander Rudd en pangstart. Först inledde han målskyttet redan i matchens andra minut och spelade senare fram till Storvretas andra mål i matchen som gjordes av Albin Sjögren. En kanonstart för Rudd som till den här matchen bytt position till forward.

— Det känns bra. Det här var på tiden och jag har ju sprungit runt och varit sådär den här säsongen. Det är skönt att få göra ett mål tidigt i början men det spelar ingen roll så länge vi har det här försvarsspelet, sa Rudd i CMores sändning efter den första perioden.

Rudd har som bekant haft en strulig säsong på många sätt och jagat formen. Inför den här matchen hade han bestämt sig.

— Jag satt och tänkte inför matchen att jag måste vara historiens mest överbetalda innebandyspelare. Jag tänkte att vill jag vara en alibi-spelare eller vill jag hjälpa laget på vägen mot guld. Någonstans var det dags att bestämma sig och det började ju bra i den första perioden, sa Rudd.

Storvreta låg efter den första perioden under matchen med 2-4. En som pågår och började 19.00.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar