Foto: Per Wiklund
#ibsilly

”För mig har det varit ett enkelt val”

Henrik Stenberg förlänger med Storvreta.

Storvreta och forwarden Henrik Stenberg har kommit överens om ett nytt 3-års kontrakt.

— Henrik Stenberg är med sitt energistarka spel en stor bidragande orsak till Storvretas framgångar de senaste åren. Vi är väldigt nöjda att Henrik förlänger sitt avtal med 3 år och väljer att fortsätta sin elitkarriär hos Storvreta IBK säger Johan Carlström vice ordförande i Storvreta IBK i ett pressmeddelande.

Henrik Stenberg har varit en nyckelspelare i Storvreta under många år och har spelat hela sin karriär i Storvreta. Stenberg har under alla säsonger producerat massvis med poäng. Den här säsongen har han hittills gjort 30 mål och 36 assist. Stenberg har också 60 landskamper på meritlistan. De senaste under höstens Finnkamp.

— För mig har det varit ett enkelt val, jag har spelat i klubben sen jag var 5 år och det känns inspirerande att få fortsätta bygga på det som vi byggt upp under senaste decenniet säger Henrik Stenberg om förlängningen av sitt avtal på tre år.

Förlängningen med Stenberg är ytterligare en förlängning av Storvreta på kort tid. Under våren har Robin Nilsberth, Albin Sjögren, Viktor Anderson och Mattias Samuelsson förlängt sina kontrakt.

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar