Foto: Sirius IBK
#ibsilly

Ny JAS-guldmedaljör till Sirius

Sirius har gjort klart med ytterligare en nybliven JAS-guldmedaljör.

Sirius som tidigare i veckan presenterade Lukas Sjöblom från RIG Umeå som ny spelare till nästa säsong har gjort klart med ytterligare en nybliven JAS-guldmedaljör till nästa säsong. Det Johan Kruse som efter tre år på Riksinnebandygymnasiet kommer spela i Sirius.

— Som uppländsk spelare har vi följt Johan flera år och vi är mycket glada att vi lyckats rekrytera honom till Sirius de kommande säsongerna”. Det säger Peter Tornberg, ordförande för Sirius Innebandy till Sirius instagram.

Johan Kruse började sin innebandykarriär i Roslagen för att fortsätta den i Rasbo IK innan han blev antagen till RIG i Umeå där han själv tycker sig ha utvecklat sin fysik.

— Gällande innebandyn har jag framförallt förbättrat min fysik då jag numera är betydligt tuffare i närkampssituationer. Mitt spel med boll har förändrats och jag är betydligt tryggare med boll än vad jag var tidigare och sedan har all träning på mitt skott faktiskt gett resultat även fast jag borde använda det vapnet mer, säger Kruse till RIG Umeå hemsida. 

Förutom Johan Kruse har Sirius alltså även gjort klart med lagkamraten i RIG Umeå Lukas Sjöblom. I helgen gjorde Sirius även klart med U19-landslagsmeriterade Filip Björk som förra säsongen spelade med Allsvenska Visby.

LÄS MER: Lukas Sjöblom till Sirius

LÄS MER: Sirius värvar Filip Björk 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar