Foto: Tomas Brandt
#ibsilly

U19-landslagsspelare till IKSU

U19-landslagsspelaren Jonna Stenvall klar för IKSU.

U19-landslagsbacken Jonna Stenvall är klar får IKSU.

— För mig känns det hur spännande som helst. Det är ett nytt kapitel i mitt liv och känner jag mig redo för de nya utmaningar, säger Stenvall i ett pressmeddelande.

Stenvall fostrad i Östra SK har de senaste tre året gått på Riksinnebandygymnasiet i Umeå.

—  IKSU känns som en seriös klubb som framförallt är duktig på de sportsliga bitarna. Laget känns även som ett härligt gäng med ett stort driv. Det har varit kul varje gång och det är mycket skratt på träningarna och det är det jag tagit med mig från varje träning.

Jonna Stenvall är en riktigt bra värvning menar Jocke Sjöström, klubbchef i IKSU innebandy.

— Att Jonna Stenvall väljer oss känns grymt bra. Hon är ambitiös, träningsvillig och passar perfekt in i det generationsskifte som vi är inne i. Med mer rutin tror jag hon är framtida storback, säger Sjöström.

Stenvall själv tycker innebandy-staden Umeå är en bidragande faktor till varför hon väljer att bo kvar i staden och spela med IKSU innebandy.

— Jag trivs väldigt bra i Umeå och staden har mycket att erbjuda som studier, mycket idrott och andra aktiviteter. Jag har precis sökt lite program här på Umeå Universitet. Kommer jag in har jag just nu känslan av att jag vill plugga.

På tre säsonger i allsvenska RIG Umeå blev det 60 matcher och 44 poäng med 18 mål och 26 assist. Stenvall har 5 U19-landskamper och 4 guld i Junior-SM.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar