#ibsilly

Skrev på i baren – firade i klacken när nya klubben tog guld

Mitt under stundande SM-final gjorde Storvreta klart med Simon Götz.

Sedan det blev klart att AIK åkte ur SSL har Simon Götz varit hett eftertraktat av flera SSL-klubbar. Nu är klart vilken klubb som fått Götz påskrift. Mitt under stundande SM-final skrev Götz på för numera SM-guldmedaljörerna Storvreta IBK, i en bar på Globen.

– Vi träffades i andra pausen, i supporterbaren, och skrev på kontraktet. Det var egentligen en slump att det blev idag, men nu var vi överens och då kändes det najs att göra det under finalen, säger Simon Götz till Sportbladet.

Efter påskriften steg Götz rakt in i Storvretas klack för att heja fram det nya laget till SM-guld.

– De ville presentera mig inför klacken.  Jag blev välkomnad med öppna armar, det kändes jättebra, säger Götz.

Valet av Storvreta föll sig till slut naturligt.

 — Jag känner att jag vill spela med de bästa och nu får jag spela i ett av världens bästa innebandylag. Jag vill bli så bra jag kan bli och vara med och utmana om medaljer, säger Götz.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar