Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Officiellt: Falun värvar Allsvenska poängkungen

Som förväntat presenterade Falun Adam Colling som ny spelare i laget.

IBF Falun förstärker laget efter SM-finalförlusten. Som tidigare framkommit den här veckan är det Adam Colling som lämnar Karlstad för Falun vilket IBF Falun bekräftade genom att presentera Adam Colling på en presskonferens under fredagskvällen. Förra säsongen gjorde Adam Colling 38 mål och 32 mål i Allsvenskan Södra vilket innebär att han vann poängligan i Allsvenskan Södra.

Adam Colling lämnar därmed Karlstad som han spelat i hela sin karriär. Förutom spel i Allsvenskan har Colling även spelat 3 säsongen med Karlstad i SSL. Senast säsongen 2016/17 då han gjorde 40 mål och 27 assist och även var med på landslagets förberedelseläger till VM 2016. På meritlistan finns 3 a-landskamper och 1 U19-landskamp.

*ny version kommer

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar