Evelina Sparf är en av spelare som forsätter i Sirius Foto: Eva Ohlström
#ibsilly

Trio stannar i Sirius

Trio spelare stannar i Sirius.

Sirius som den gångna säsongen åkte ur i kvartsfinal mot Mora har gjort klart med en trio spelare som skrivit nytt kontrakt. Det ä Evelina Sparf, Johanna Claesson och Sofia Paulsson som alla fortsätter i klubben. Sara Orebrand, ansvarig för sportgruppen, ger följande kommentarer till Sirius Instagram:

Evelina Sparf – En av våra mest rutinerade spelare som står för slit och spets framåt. Evelina får tyvärr börja på fel sida sargen pga korsbandsskada men hennes pannben och magi från Muskelcentrum kommer att göra susen. Fantastiskt kul att Sparf forsätter köra i de blåsvarta färgerna.

Johanna Claesson – Vi är väldigt glada över att Johanna fortsätter hos oss i två år till. Johanna är en väldigt trygg utpost i vårt defensiva spel som besitter ett bra skott som vi hoppas hon kommer nyttja lite mer kommande år.

Sofie Paulsson – En av våra poängstarkaste spelare och med sitt slitstarka spel är hon en riktig plåga för motståndare att möta. Tyvärr får hon börja på sidan och sköta rehab för sin korsbandsskada. Men med hennes vilja och Muskelcentrums magi så kommer även hon att vara starkare än någonsin när hon är spelklar.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar