Kampanj

Bra tips om du vill betta på innebandy

Betting är populärt inom alla sportgrenar, innebandy inkluderat. 2016 räknade man med att det fanns strax över 320 000 registrerade spelare över hela världen. Det går inte att jämföra med fotbollsvärlden men det räknas fortfarande som en av de största sporterna.

Lär dig betting

Ska du spela oddsen ska du första ta reda på hur det fungerar. Ge dig inte in med riktiga pengar förrän du förstår hur systemet fungerar. Det är inte svårt att lära sig grunderna. Det som tar längst tid det är att lära sig när ett odds är värt att satsa på eller inte.

 

Ett lågt odds innebär ett säkrare odds men det ger även sämre utbetalning. Ett hög odds är en risk, det är liten chans att det förverkligas men om det sker är utbetalningen bättre.

Hitta spelbolag

Oddsen skiljer sig från spelbolag till spelbolag. Det kanske inte skiljer mycket men tillräckligt för att du ska göra lite research innan du bestämmer vilket du ska välja. Det är fler saker att ta i beaktning: vad har de förutom sina odds? Vilka bonusar erbjuder dem? Hur många sporter har de odds på?

Lär känna spelarna

Sedan kommer den lite svårare delen. Det är dags att göra egna antaganden och efterforskningar. Det är inte direkt en jobbig uppgift att titta på innebandymatcher och läsa innebandynyheter, det gör vi gladeligen varje dag. Det handlar mer om att läsa mellan raderna och se om nyheterna kan leda till bättre odds för dig.

 

Börjar en storspelare närma sig ett lagbyte? Har någon blivit skadad strax innan en match? Vad händer när en ny tränare kommer in i bilden? Sådana saker kan påverka matcherna och är du snabb kan du snappa upp bra odds innan spelbolagen korrigerar eller ändra inför matchstart.

Martin Sköld

Skånsk smålänning med uppväxt i Staffanstorp. Brinner för all sorts utveckling, affär och/eller i kod. Digitalt är hygienfaktor!

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar