Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Landslagsmålvakten förlänger

Landslagsmålvakten Johan Rehn förlänger med IBF Falun.

IBF Falun och landslagets målvaktsstjärna Johan Rehn är överens om ett nytt avtal för de kommande åren. Johan gör sin 11:e säsong i falutröjan nästa säsong och han är en av de stora spelarna i klubbens historia.

Johan blir bara bättre och bättre för varje år som går och han har under många år varit en dominerande målvakt inom världsinnebandyn. Han är de stora finalernas man och har ett enastående facit de sista 5-6 åren. Han är en av lagets ledande spelare och vi är väldigt glada att han är motiverad för att vinna fler titlar med både klubben och landslaget, säger Henrik Olsson från Faluns sportgrupp i ett pressmeddelande. 

Johan Rehn är en av Faluns meste spelare och har under åren varit en trygg sista utpost i det lag som vunnit fyra SM-guld och lika många titlar i Champions Cup. Johan Rehn har även 43 landskamper på meritlistan och var med i senaste samlingen under Euro Floorball Tour.

— För min del var inte valet så svårt när både jag och klubben var tydliga med att vi ville hitta en lösning. Jag spelar i ett av världens bästa lag och får chansen att spela de stora matcherna. Nu är avtalet signerat och vi kan fokusera på att förbereda oss för att ta tillbaka guldet till Dalarna igen, säger Johan Rehn

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar