Joel Von Reis tillbaka i Helsingborg på heltid Foto: Per WIklund
#ibsilly

Två återvändare till Helsingborg

Joel von Reis och Jonathan Olsson återvänder till FC Helsingborg.

FC Helsingborg bygger om och nytt med ökad fokus på Skåne och att utveckla de unga spelare som finns i området. Till det lagbygget väljer Joel Von Reis och Jonathan Olsson att ansluta, både efter spel med Munka Ljungby. Joel Von Reis var tillbaka redan under den gånga säsongen på en dubbellicens och gjorde 4 mål och 3 assist på 14 matcher.

— Joel var tillbaka hos oss redan i vintras och tog nästa omgående en plats på två femmor. Han är en väldigt bollskicklig och offensiv back som utvecklats grymt bra under sin tid i Munka Ljungby. Att han nu väljer att komma tillbaka till sin moderklubb är extra roligt och att han tror på satsningen vi gör, säger sportchef Fredrik Azelius till lagets hemsida.

Jonathan Olsson lämnade FC Helsingborg för två säsonger sedan. I Munka Ljungby har han på två säsonger gjort 109 poäng varav 75 mål.

— Även här är det väldigt kul att en spelar som varit i klubben sedans ungdomsåren återvänder. Jonathan har alltid varit en fantastisk målskytt. Han hade det lite tyngre med målskyttet i slutet av sin förra sejour i klubben. Men det är bara att kolla på statistiken så ser man att det är tillbaka. Jonathan kommer bli ett viktigt offensivt hot på vår högerkant de kommande åren, säger Azelius.

Båda spelarna har skrivit på ett kontrakt på två år.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar