Foto: Juha Käenmäki/Arkivfoto
#ibsilly

Berg fortsätter i Falun

Simon Berg har skrivit nytt kontrakt med Falun.

Simon Berg kom tillbaka i spel under säsongen efter skada. I slutspelet var oturen framme igen och Berg fick följa laget vid sidan av planen när Falun förlorade SM-finalen mot Storvreta. Nu är IBF Falun är överens med Simon Berg om ett nytt kontrakt för de kommande åren.

Vi är väldigt nöjda över att Simon fortsätter sin utvecklingsresa i falutröjan.  Det finns otroligt stor potential i Simon och hans spel och han är målmedveten och utvecklas varje dag. Han är extremt bolltrygg och passar väldigt väl in i vårt lagbygge, säger Filip Nordkvist från IBF Faluns sportgrupp i ett pressmeddelande.

21-årige Berg som är back kom till Falun inför säsongen 2016/17 och trots sin unga ålder redan varit med och vunnit både SM-guld och Champions Cup med Falun.

— Det känns jättebra att vi är överens om en fortsättning i klubben. Jag trivs fantastiskt bra med staden, tränarna och grabbarna i laget. Nu ser jag bara fram emot att fortsätta utvecklas som spelare och att ta tillbaka titeln till Falun igen, säger Berg.

En viktig förlängning för Falun, inte minst då erfarna backen Thomas Holmgren tvekar som sin framtid.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar