Foto: Endre iF
#ibsilly

Bomben: Landslagsback klar för Endre

Endre värvar landslagsback.

Endre som redan värvat starkt inför den kommande säsongen smäller av en riktig sillyseason-bomb på tisdagsmorgonen när laget presenterar landslagsbacken Stephanie Boberg. Kontraktet är skrivet på två år.

— Endre IF har gett mig ett väldigt bra intryck, både som förening och lag. Föreningen har ett ”upcoming” lag som jag tror har något stort på gång och det känns spännande att få vara en del av det. I mitt val var det väldigt viktigt för mig att även se potential utanför innebandyn, i Endre IF och på Gotland jag har fått bra förutsättningar för det, säger Boberg i ett pressmeddelande och fortsätter:

— Jag har trivts väldigt bra i Pixbo och det är endast av personliga skäl och livet utanför innebandyn som gör att jag tagit beslutet och väljer en flytt. Jag kommer alltid ha tjejerna i laget och Pixbo nära hjärtat. Mina förväntningar är att komma till en fin ö och ett hungrigt lag som siktar högt och är trötta på att åka ut i kvartsfinalen.

Den poängstarka landslagsbacken Stephanie Boberg, med både SM-guld 2016 och VM-guld 2017 på meritlistan. Boberg kommer från fem säsonger i Pixbo Wallenstam där hon utvecklats till en av världens absolut bästa backar. Den gångna säsongen slutade hon nia i poängligan med 34 mål och 10 assist.

Stephanie är i våra ögon en av världens bästa backar och vi ser med spänning fram emot att se henne i Endre IF kommande säsonger. Hon kommer tillföra mycket med sin spetskompetens som innebandyspelare och erfarenhet från stora matcher men kommer bidra lika mycket med sin personlighet på sidan av planen. Stephanie har gjort ett väldigt bra intryck under hennes besök på Gotland och har tydliga mål med vad hon vill med sin innebandy och sin civila karriär. Hon kommer vara en viktig pusselbit i ett ungt lag och garanterat en ny publikfavorit i ICA Maxi Arena, säger Jonas Åström, Endres Sportkommitté.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar