Foto: Lennart Roos
Endre IF

Endre har spikat truppen

Endre har förstärkt rejält under sommaren. Här är hela truppen.

Endre IF har gjort flera förstärkningar under sommaren. Stortalangen Ellen Bäckstedt har värvats från RIG Umeå, landslagsbacken Stephanie Boberg från Pixbo Wallenstam och den rightade forwarden Maja Liljeroth blev tidigt klar för Endre i våras. Utöver det har även finska landslagspelaren Milla Nordlund förstärkt och från nedflyttande Telge har Terese Ahlqvist plockats in.

— Som vanligt denna tid på säsongen känns allt väldigt spännande. En ny grupp ska formas och där både nya spelare och ledare ska hitta sina roller,  säger Jonas Åström från Endres sportkommitté till lagets hemsida. 

En slagkraftig trupp som vill vara med och ta Endre vidare förbi kvartfinal.

— Målsättningen vi hade när vi började skissa på årets trupp var att behålla så stor del av befintlig trupp som möjligt samt rekrytera offensivt skickliga spelare. Detta har vi lyckats göra på ett bra sätt med några unga och lovande spelare liksom flera etablerade SSL-spelare.

Målvakter:
1. Sophia Lundmark
94. Thea Ekholt

Utespelare:
6. Karen Farnes
7. Terese Ahlqvist
9. Linnéa Wallgren
10. Stephanie Boberg
12. Ellen Bäckstedt
13. Anna Moberg
14. Alva Olofsson
20. Anna Karlsson
27. Sara Steen
29. Isabella Ström
34. Clara Gottberg
44. Milla Nordlund
53. Elin Roos
59. Stina Ander
71. Maja Liljeroth
78. Moa Svanström
89. Elin Gabrielsson
97. Erika Nilsson

Ledarstaben:
Alexander Brinkmann, Huvudtränare
Joakim Sjöstrand, assisterande tränare
Annelie Blixt, assisterande tränare
Jesper Steen, materialansvarig
Linda Mattsson, lagledare
Tobias Söderberg, fystränare

— I ledarstaben finns också en del nya ansikten, vilket gör att vi får en större organisation runtomkring laget. Som helhet är vi väldigt nöjda med hur vi format årets spelartrupp och ledarstab och ser fram emot en spännande säsong, säger Åström.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar