Foto: Adam Troy
#ibsilly

U19-landslagsmeriterad målvakt till Storvreta

U19-landslagsmeriterad målvakt klar för Storvreta.

Storvreta IBK har skrivit kontrakt med U19-landslagsmeriterade Simon Olofsson från Rasbo IK. Olofsson som är målvakt kommer att spela med dubbellicens som ger honom chansen att även spela i Rasbo i division 1.

− Vi är såklart nöjda med att värva Simon till oss i Storvreta. Han är en reflexsnabb och spelintelligent målvakt med en väldigt hög ambitionsnivå. Det ska bli väldigt intressant att följa hans utveckling under säsongen säger Andreas Harnesk tränare i Storvreta IBK i ett pressmeddelande.

Simon är 19 år men har redan erfarenhet av spel i division 1 och ett antal matcher i landslaget på juniornivå.

− Det känns väldigt bra! Att få vara del av ett så pass bra lag är ett privilegium. Ett stort steg i rätt riktning för min del. Dubbellicensen ger mig dessutom chans till matchspel i division 1, vilket också känns skönt, säger Simon Olofsson.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar