Foto: Per Wiklund
SSL-Dam

KLART: Efterlängtat besked om webbsändningar för SSL Dam

Utökade sändningar för damernas SSL.

Efter att Svenska Innebandyförbundet och Sportsground lanserade SSLPlay.se för några säsonger sedan har alla matcher i herrarnas SSL sänds med central produktion och kommentering. Damerna har dock inte haft samma upplägg utan där har det istället varit sändningar producerade lokalt med lokala kommentatorer. Alla matcherna i damernas SSL har inte heller sänds.

Nu verkar ett efterlängtat beslut vara taget då upplägget för de kommande två åren ändras. Samtliga matcher i SSL vilket innefattar både damer och herrar kommer att sändas genom SSLPlay.se vilket ska ha meddelats till föreninganra under tisdagen vilket Jönköpings IK även skriver på sin hemsida.

Svenska Innebandyförbundet skriver i mejlet till föreningarna:

”Svenska Innebandyförbundet har utifrån de enkätsvar som lämnades i juni beslutat att tillsammans med Sportsground centralt producera och sända samtliga matcher i SSL damer de kommande två året på SSLPlay.se (även eventuella TV-matcher kommer också att sändas på SSLplay) 
Mer information kommer i slutet på nästa vecka”

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar