Foto: Per WIklund
Endre IF

Krupnova matchvinnare igen

Eliska Krupnova matchvinnare igen för Pixbo.
Serie: SSL-Dam. Matchstart: 13:00
Endre IF
1 - 3(0-1, 1-0, 0-2)
Pixbo Wallenstam IBK

Ny förväntad toppmatch i omgång två när Endre mötte Pixbo Wallenstam. En match som var jämn och ställning 1-1 efter två perioder.

— Det var inte vår bästa match i de två första perioderna. Vi har svårt att komma till farliga chanser och förlorar många dueller, säger Pixbo Eliska Krupnova.

I den tredje perioden var Pixbo effektivast och gjorde tidigt två mål.

— Det är inga stora grejer vi ändrar utan vi har mer energi och vinner fler dueller. När vi vinner 50/50 dueller kan vi också skapa fler lägen och fler chanser. Vi hittar också bättre kvalité på våra passningar och det är starkt av oss att göra två och vinna igen.

Båda målen gjordes av Eliska Krupnova som precis som i premiären mot Täby blev matchvinnare.

— Viktigast såklart att vinna men visst är det skönt med en så bra start på säsongen. Jag hoppas kunna fortsätta så här nu och producera för att hjälpa Pixbo att vinna fler matcher.

Förra säsongen gjorde Krupnova 10 mål på hela säsongen. Nu har det redan blivit tre mål. Några ändringar som ligger bakom? 

— Jag har inte ändrat något speciellt utan det är nog mer tillfälligheter. Visserligen har vi nya fystränare och försäsongen har varit lite annorlunda på så sätt. Det har gett lite ny energi även för mig och jag känner mig en bra fysisk form och även hela laget. Det visar vi i tredje idag, avslutar Krupnova.

TV: Se målen från matchen här

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar