SSL-Herr

Samuelsson anmäld: ”Jäkligt tråkigt att hamna i sådana här sammanhang”

Storvretas lagkapten Mattias Samuelsson anmäld till juridiska nämnden efter en situation i matchen mot Växjö.

Det var i i förra veckans match mellan Växjö och Storvreta där Storvreta vann med 14-8 som Storvretas lagkapten hamnade i en situation med Växjös Jesper Sankell. Sankell föll till marken och i efterhand har Samuelsson anmälts av videogranskningsgruppen till juridiska nämnden som nu behandlar ärendet.

— Jag har fått se situationen och det är när jag ska springa till mitt bås. Jag ser ju Sankell hela vägen och det är absolut inte meningen att springa in i honom. Det blir ju att vi krockar. Jag hinner till sist se att vi kommer krocka och då stålsätta mig vilket förmodligen gör att det bli en hårdare sammanstötning och jag förstår att han får en smäll av det. Jag borde kanske läst spelet bättre och jag kanske skulle vikt av mer till vänster. I vilket fall jäkligt tråkigt att hamna i sådana här sammanhang, säger Samuelsson själv.

I matchen tilldömdes ingen åtgärd för situationen utan det var först efter matchen som videogranskningsgruppen tog det vidare till juridiska nämnden.

— Jag har ju fått en anmälan och själva anmälan är sjukt tråkiga ord som de beskriver. För mig är det bara tråkigt att jag hamnat i sådana sammanhang. Sedan kanske jag borde läst spelet bättre. Det är möjligt men nu är det såhär och vi får invänta vad de kommer fram till.

Mattias Samuelsson har fått möjlighet att ge sin version av händelsen och inväntar nu beslut från juridiska nämnden.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar