Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Center förlänger med Storvreta

Inför matchen mot Linköping presenterade Storvreta en kontraktsförlängning.

Storvreta förlänger med 28-årige centern Niklas Winroth.

− Vi är otroligt stolta och glada att vi lyckats kommer överens med vår viktiga center Niklas Winroth om ett nytt 2-års avtal. Niklas har haft en otrolig utveckling sedan ankomsten till oss i Storvreta, säger ordförande i sportgruppen Michael Rasi till Storvretas hemsida och fortsätter:

− Förra året var hans absolut bästa säsong i den röda tröjan, och han har börjat denna säsong minst lika bra! Väldigt viktigt att Niklas fortsätter hos oss, och att han går i bräschen så här tidigt på säsongen förnyar sitt kontrakt, det visar att vi i framtiden kommer ha en mycket starkt lag med otroligt duktiga spelare.

Kontraktsförlängningen på två år presenterades innan segermatchen mot Linköping.

− Jag har varit i Storvreta i många år nu och har alltid trivts väldigt bra i föreningen och staden. Laget har blivit som en familj och jag tycker alltid det är roligt när man är på träningarna. Dessutom strävar föreningen efter nya framgångar vilket jag också gör så det finns ingen anledning att inte stanna kvar, säger Niklas Winroth.

Niklas Winroth har stora förväntningar sig själv och på regerande mästarnas Storvretas SSL-lag framöver.

− Förväntningarna är att vi fortsätter ta steg framåt och utvecklas. Kan vi utvecklas kommer vi att fortsätta vinna och personligen vill jag fortsätta utvecklas som jag gjort dom senaste åren. Fortsätts ta stort ansvar och fortsätta vinna, säger Winroth.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar