Foto: Per Wiklund
#ibsilly

EXTRA: Stjärnan skriver nytt kontrakt

Storvreta förlänger med stjärnan.

Inför matchen mot Helsingborg skrev Storvreta nytt kontakt med lagets stjärna Alexander Rudd. Ett kontrakt som är skrivet på två år.

− Vi är väldigt glada att Alexander Rudd valt att fortsätta sin fina karriär hos oss i Storvreta IBK. Alexander är extremt viktigt för vår fortsatta satsning på att vara nummer ett i svensk innebandy. I sina bästa stunder så är han världens bästa spelare, säger Michael Rasi, ordförande i Storvreta IBK´s sportgrupp till Storvretas hemsida.

Rudd värvades till Storvreta säsongen 2014/15 under uppmärksammade former då det läckte ut att han var klar för klubben samtidigt som spelade i Falun. Sedan dess har han 68 mål och 103 assist för Storvreta.

− Storvreta IBK har stöttat mig väldigt mycket och varit till stor hjälp när det varit lite motigt med skador och annat samt att jag i Storvreta IBK ges möjligheten att tävla om guld säsong efter säsong. Att förlänga med världens bästa lag var ett enkelt beslut att ta, säger Alexander Rudd.

Rudd som även är uttagen i den svenska VM-truppen som spelar VM i Prag.

— Han är nog den spelaren med högst kapacitet i hela laget. Får man en Rudd i toppform kan han på egen hand vinna matcher åt ditt lag. Han är väldigt bra i båda ändar av banan, defensivt och offensivt, kommenterade förbundskapten Mikael Hill så sent som igår.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar