Foto: Jonathan Rudman
#ibsilly

Storvreta förlänger med back

Storvreta skriver nytt kontrakt med Filip Stenmark.

Inför helgens match meddelade Storvreta att de skrivit ett nytt kontrakt med backen Filip Stenmark. Det nya kontrakter är skrivet på två år.

 

− Filip har en väldigt seriös inställning till sin träning, och sin innebandy. Han har även vuxit som spelare under sina två första säsonger i vår röda tröja, både på planen och i gruppen, säger Michael Rasi, ordförande i Storvreta IBKs sportgrupp.

Filip Stenmark har på två säsonger gjort 10 mål och 15 assist sedan han anslöt från Warberg.

− Vi räknar med att Filip tar ännu större kliv som spelare, och fortsätter med sin hårda spelstil under kommande säsonger. Vi är väldigt glada att ha Filip kvar på denna resa som vi påbörjat. Filip Stenmark har varit en riktigt backklippa sen han anslöt till Storvreta inför förra säsongen och har redan hunnit bidra till ett SM-guld.

Stenmark själv är glad över en förlängning.

− Först och främst känns det jättebra att kunna göra klart ett nytt avtal redan nu i januari. Klubben visade tidigt ett stort intresse över att få till en förlängning och min första tid i klubben har varit fantastisk på alla sätt. Jag har nått nya nivåer i mitt spel och vill fortsätta på den inslagna vägen ytterligare två år, säger Filip Stenmark.

Att fortsätta vara ett mästarlag ambition som både Filip Stenmark och Storvreta har.

− Vi är, och ska förbli, ett lag som går för guld varje år. Föreningen och jag har samma ambitioner och jag är beredd att fortsätta lägga ner ett extremt hårt jobb för att fortsätta utvecklas och hjälpa Storvreta till fler titlar.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar