Foto: Per Wiklund
SSL-Herr

Ahlroth: ”Tidslinjen är lite oklar”

Rehab i fokus för Storvretas Valdemar Ahlroth

I matchen mot Pixbo Wallenstam för en vecka sedan skadade sig Storvreta forward Valdemar Ahlroth när han trampade snett och foten vek sig. En skada som likande den som höll honom borta från spel förra säsongen. Den här gången verkar det dock inte vara lika farligt även om han än så länge inte är spelklar.

− Det går bra för mig, foten tog inte alls lika mycket stryk av snedtrampet som den liknande situation förra året. Vilket känns skönt nu i efterhand. Jag går redan ordentligt på foten och kan använda den på gymmet, säger Valdemar Ahlroth till Storvretas hemsida.

Ahlroth fick se Storvreta vinna stort mot Örebro från läktaren. Just nu ligger fokus på rehab.

− Jag cyklar och kör den cardio jag klarar av utan att fotens svullnad ska påverkas. Sen kör jag stabilisering och lite rörelse för foten med gummiband och så vidare.

Förhoppningen är att vara tillbaka i full träning efter landslagsuppehållet.

− Tidslinjen är lite oklar, svullnaden behöver lägga sig helt innan vår fysio kan börja behandla den. Men det känns lovande, jag hoppas vara tillbaka i träning ordentligt när det korta uppehållet är över.

Storvreta spelar nästa match den 9/2 då de möter jumbon Lindås Rasta på bortaplan.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar