Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Ahrén till Storvreta: ”Den mest lovande spelaren i Sverige i sin ålderkull”

Hampus Ahrén klar för Storvreta.

I första periodpausen mellan Storvreta och Sirius presenterade Storvreta en prestigevärvning till kommande säsonger. U19-landslagscentern värvas med ett kontrakt på två år.

― Han är den mest lovande spelaren i Sverige i sin ålderkull, och det känns såklart väldigt bra att vi lyckats komma överens om ett kontrakt över två säsonger, säger ordförande för sportgruppen Michael Rasi i ett pressmeddelande och fortsätter:

― Vi får in en spelskicklig center, med sina styrkor i spelförståelsen och passningsspelet. Vi ser Hampus som en framtida landslagscenter, och har väldigt stora förväntningar på honom redan kommande säsong.

Hampus Ahrén som till sommaren är färdig med studierna på Riksinnebandygymnasiet i Umeå väljer alltså spel hos regerande mästarna.

― Storvreta är en riktigt proffsig klubb med bra förutsättningar så att jag kan fortsätta utvecklas som spelare. Storvreta har också en trupp som gör att man alltid kommer få konkurrera om en plats vilket jag tycker är kul, säger Hampus Ahrén och fortsätter:

― Att få spela för Storvreta som länge varit en stormakt känns grymt kul och inspirerande också. Sen har Storvreta även varit en dröm sedan länge att få spela i och att man nu får chansen känns jättekul.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar