Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Forwarden förlänger med Storvreta

Storvreta skriver nytt kontrakt med Jimmie Pettersson.

Jimmie Pettersson som värvades till Storvreta från Mullsjö till säsongens 2015/16 har skrivit nytt kontrakt med regerande mästarna.

― Det är enormt viktigt att vi får behålla Jimmie Pettersson. Han går i fronten för laget genom sitt uppoffrande och tuffa spel. Det finns inte många spelare som han i Sverige, säger sportgruppens ordförande Michael Rasi till Storvretas hemsida.

Det nya kontraktet är skrivet på två år.

― Det är viktigt att ha en sådan spelare i ett lagbygge, och nu har vi den rollen i två år till, vilket känns fantastiskt såklart. Vi förväntar oss att han fortsätter spela sitt spel och fortsätter vara en producerande powerforward av världsklass.

Efter att Pettersson anslöt till Storvreta har han gjort 227 poäng varav 139 mål.

― Jag väljer att stanna i Storvreta för att jag ser de bästa förutsättningarna och största chansen att vinna SM-guld här. Jag tycker att vi har det bästa laget och det är det som kommer göra att vi kommer vinna många SM-guld framöver. Det är därför jag spelar, för att vinna, säger Jimmie Pettersson.

Pettersson hoppas på nya framgångar med klubben.

― Det är därför jag stannar och jag tycker det känns sjukt kul att få fortsätta här.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar