FC Helsingborg

TV: ”Han får väl en elstöt eller något”

Det hettade till i den första perioden mellan Höllvikens Fredrik Sjöstedt och Mullsjös Kim Ganevik.

Klassiskt kurr i den första perioden av matchen Höllviken-Mullsjö när Fredrik Sjöstedt och Kim Ganevik delade ut varsin knuff på varandra. Domarna valde att fria och inte döma något i situationen och i periodpausen kommenterade Kim Ganevik det inträffade.

— Jag springer och ställer mig och han sätter klubban i ryggslutet på mig. Jag nuddar han lite med klubban i bröstet och så får han väl en elstöt eller något. Det var väl det som hände, kommenterade Ganevik till SSPLay.se.

Ganevik som trivs när det blir matcher av hetare karaktär.

— Ja det gör jag. Det är ett gnälligt lag och jag är gnällig själv så det passar mig bra.

Mullsjö vann matchen med klara 9-4.

LÄS MER: Två mål av Tarenius: ”En match i ska städa av”

TV: Se målen från matchen här 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar