IBF Falun

Aldeeb: ”Det var lite trashtalk”

Omar Aldeeb visades ut 2+10 minuter för osportsligt uppträdande.

Falun förlorade bortamatchen mot Mullsjö och för Omar Aldeeb blev det en match där han fick spendera 2+10 minuter på utvisningsbänken då han blev utvisad för osportsligt uppträdande. Det var efter att han gjort mål i slutet som den första perioden som han vände sig om mot Mullsjöbänken och domaren visade ut Aldeeb.

— Det var lite trashtalk som det ska vara där innan. Jag gör mål och vänder mig om mot bänken och skrattade lite och så får jag höra att domaren blåser. Jag frågade domaren vad han blåste för och han sa att han tog det som gest, förklarar Aldeeb.

Hur ser du på att det blev utvisning? 

— Det var lite onödigt såklart av mig och blev en onödig utvisning.

Falun förlorade matchen med 7-4 efter att Mullsjö gått ifrån sent i den tredje perioden.

— Vi bör en dålig match och vi kommer inte upp i nivå alls. Vi gör det inte i någon av perioderna men samtidigt så är det ju jämnt fram till att de gör tre snabba mål.

Vad gör ni dåligt? 

— Framförallt var det ingen fart på fötterna. Vi står stilla när vi försvarar oss och står stilla när vi har boll.

Förlusten var Faluns fjärde under ordinarie tid den här säsongen. Tre av dem har likt den mot Mullsjö kommit i matchen som spelas efter matcherna mot Storvreta.

— Det hade jag ingen aning om. Men jag vet inte om det påverkar. Vi kommer inte upp i nivå idag men visst det kan ju ha lite att göra med att det är Mullsjö och inte Storvreta.

Med sex matcher kvar av seriespelet har Falun nu sex poäng upp till Storvreta och serieledningen.

— Jag har svårt att se att Storvreta ska torska två av sex matcher så den känns lite körd. Men topp två sa vi inför säsongen och det kommer vi sluta. Hemmafördelen i slutspelet har vi, säger Aldeeb.

TV: Se målen från matchen här 

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar