Foto: Per wiklund
#ibsilly

Comeback i Storvreta: ”Otroligt laddad inför detta”

Storvreta utökar truppen inför avslutningen - Jacobsson gör comeback.

Efter SM-guldet säsongen 2015/16 la Staffan Jacobsson klubban på hyllan och avslutade en framgångsrik karriär i Storvreta. Nu gör Jacobsson comeback till avslutningen av årets säsong.

– Då vi haft långtidsskador på några av våra backar så vill jag inte riskera att någon slår upp sin skada i slutspelet, säger Michael Rasi, ordförande i sportgruppen till Storvretas hemsida och fortsätter:

– Vi får in en kille i denna redan starka trupp som är en grinig jävel, som spelar tufft, ställer krav på sina medspelare och som dessutom har Storvreta IBKs kultur och framförallt vet han vad som krävs för att vinna.

Jacobsson har tränat med laget under säsongen och är tillgänglig för spel redan i dagens match mot Jönköping. Kontraktet är skrivet säsongen ut.

– Det är en fantastisk möjlighet att få vara med på detta, speciellt inför slutfasen av säsongen. Ett fantastiskt lag som presterat väl under säsongen men precis som andra haft skador och sjukdomar, där har väl jag kommit in i bilden, säger Staffan Jacobson.

Den 35-åriga backen har spelat med Storvreta i hela sin karriär och är framförallt en defensivt stark back.

– Otroligt professionellt och tacksamt av killarna att acceptera min närvaro. De har förståelsen för att jag är med som ett verktyg och stöd där jag kan bidra med min erfarenhet på och vid sidan av banan. Jag är otroligt laddad inför detta, ska bli väldigt roligt.

 

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar