FBC Kalmarsund

Domarsågning efter förlusten: ”Total feghet rakt igenom”

Kevin Björkström sågar domarna efter förlusten.

Kalmarsund förlorade med 5-10 mot Sirius och därmed försvann sista chansen för nykomlingen att ta sig till slutspel. I intervjun med SSLPlay.se efter matchen totalsågade Kalmarsunds Kevin Björkström domarna i matchen.

— Domarna är helt totalt värdelösa om jag ska vara ärlig. Det möjligt att de är det åt båda hållen. Kan man inte ta en diskussion på planen så har man inget som domare här att göra överhuvudtaget. Man beter som att man inte har några öron och man kan inte titta en i ansiktet ens. Det är total feghet rakt igenom, sa Kalmarsund Kevin Björkström till SSLPlay.se.

Förlusten i sig var enligt Björkström inget att snacka om.

— Det är väl summa summarum så att Sirius är bättre än oss idag. Det är inget att snacka om. Vi hämtar upp det två gånger och kommer ikapp men sen så rycker de igen. De gör det bra och vinner rättvist idag.

Kalmarsund hade underläge 4-5 inför tredje perioden där Sirius ryckte ifrån.

— De gör väl det första i powerplay. Han skjuter två meter utanför och det tar på mitt lår och går in. Då blir det 6-4 och sedan 7-4 bytet efter. Det är en en brant uppförsbacke för oss. Då måste vi börja kliva högre och då är de väldigt skickliga och spelar bort oss fullständigt.

TV: Se målen från matchen här 

LÄS MER: Sirius gick ifrån: ”Visar vilket lag som ska till slutspel”

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar