Foto: Lennart Roos
Endre IF

Endre flyttar upp 17-åring

Endre flyttar upp 17-åriga Tove Sandelin till helgens matcher.

Det väntar dubbelmatcher i damernas SSL den kommande helgen. För Endre väntar Täby på hemmaplan på fredag, en match som är en direkt kamp om fjärdeplatsen i tabellen. På söndag spelar Endre mot Göteborg på bortaplan. Till helgens matchen utökar Endre truppen och flyttar upp den egna produkten Tove Sandelin till SSL-laget.

— Det är en stor talang. Med sin snabbhet och spelförståelse är hon redo att ta nästa steg i sin utveckling, säger Endres huvudtränare Tom Iversjö till Endres hemsida.

17-åriga Sandelin har den här säsongen gjort 9 matcher i Juniorallsvenskan och 3 matcher med Endres U-lag division 2. Totalt har det blivit 10 poäng, 6 mål och 4 assist, på dessa matcher. Helgens matcher mot Täby och Göteborg är hennes första i SSL.

Att lyfta upp egna produkter glädjer tränare Tom Iversjö.

— Precis som när Blanka Linge har varit med A-laget är det med stor glädje vi konstaterar att dessa gotländska talanger visar att Endre IF är en förening där man kan utvecklas till att bli en SSL-spelare, säger Tom Iversjö.

Endre meddelar även att Clara Gottberg är tillbaka i truppen samt att Stina Ander är tillbaka från sjukdom. Målvakten Liisa Kokkonen gör dessutom sin 250:e match i Endre-tröjan.

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar